Marktverkoop in 2022 wederom succesvol!

Marktverkoop in 2022 wederom succesvol!

Ook afgelopen seizoen hebben we op 10 markten onze 2e hands boeken en andere koopwaar aan de man gebracht. De eerste markt was, bijna traditiegetrouw op koningsdag in Goes. De organisatie van die markt was wat onzeker omdat we van te voren niet wisten of alles wel door zou gaan vanwege de corona maatregelen. Toen die wel doorging moesten er nog mensen zijn die de kraam konden bemannen. Ook dat lukte en met een opbrengst van € 525,00 was de trend voor het seizoen gelijk gezet.

De andere 9 markten hebben we gestaan op de boeken en curiosa markt op maandag in Middelburg. En het was een heel mooi seizoen. Op een dag regen na, was het alle maandagen prima markt weer, soms iets te warm maar evenzogoed waren de opbrengsten erg goed. Met een netto resultaat van ruim € 2300,00 kunnen we terugzien op een zeer geslaagd marktjaar.

Behalve de opbrengst voor onze goede doelen leveren deze dagen ook nog een stuk PR en naamsbekendheid op. We treffen steeds vaker mensen die niet alleen weten wat Kiwanis is maar ons ook actief steunen door bv. een vrijwillige bijdrage te doen of door spontaan zelf boeken bij ons in te leveren voor de verkoop. Al met al kunnen we 2022 als marktjaar weer afsluiten met een mooie resultaat, voor de Hoogvliegersdag, het Ronald Mc Donaldhuis in Rotterdam, of een van onze andere projecten voor kinderen.

/imagecache/lg/uploads/2022/09/img-20220711-wa0000.jpeg

Deel deze post